Лікарі-офтальмологи обласної лікарні взяли участь у офтальмологічній конференції «Ретіна-Львів 2018» на тему: "Інновації та контроверсії у вітреоретинальній хірургії", яка проходила у Львові 4-5 травня 2018 року.
На цьому щорічному зібранні основними темами були мікрохірургія сітківки, лазерне лікування сітківки, введення іноваційних препаратів при різноманітних захворюваннях ока. Звичайно була можливість поспілкуватись з колегами з усієї України та домовитись про обмін досвідом.
Пройшла дружня зустріч з офтальмологами Чернігівщини. 
Закінчилась конференція вечерею та прогулянками вулицями старого міста.

... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: sdnz1973 | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)

У цей день вшановують травматологів на різних континентах, усвідомлюючи їх значиму роль у сучасному суспільстві.
Професія лікаря-травматолога гідна величезної поваги і по-справжньому є покликанням. Вона просто зобов’язує бути уважною людиною, фахівцем своєї справи, вміти швидко і виважено прийняти відповідальне рішення, мати високу кваліфікацію і досвід, постійно самовдосконалюватися. Найчастіше від знань і умілих рук травматолога-ортопеда залежить не тільки здоров’я пацієнта, але і його життя. Щорічно з’являються ноу-хау, за допомогою яких людина з серйозними травмами може зберігати свій повноцінний статус. 
У цей святковий день приєднуємся до численних привітань на адресу лікарів травматологів та бажає всім представникам даної професії, насамперед професіоналізму. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у медичній практиці, сімейного щастя і ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: sdnz1973 | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)